Agenda

Kinderfeestjes


Feestjes op aanvraag en in overleg. Er is ruimte voor 6 kinderen en de kosten zijn, afhankelijk van het thema,  vanaf 12,50 tot 14,50 euro per kind. Vul het contactformulier in dan kunnen we samen bekijken wat een leuk programma is!

Intuïtief tekenen/ schilderen en aquarelleren

 

Week 45 starten er cursussen van 5  lessen intuïtief tekenen/schilderen en aquarelleren. Omdat we in kleine groepjes werken, maximaal 6 pers., is er voldoende aandacht en begeleiding voor individuele processen. De prijzen zijn inclusief gebruikte materialen.      

Als je interesse hebt in een van de cursussen die ik aanbied kun je een berichtje sturen.
 


Intuïtief tekenen/ schilderen

Maandagochtend  5, 12, 19, 26 nov., 10 dec.        9.30 - 12.00        €125,-

 

Dinsdagavond       6, 13, 20, 27,  nov. 12 dec.       19.30 - 22.00      €125,-


We werken met soft pastels, acryl, aquarelverf en potlood, zijdevloei en maken een collage.


Aquarelleren

 

Vrijdagochtend      9,16, 23, 30 nov, 14 dec.            9.30 - 12.00       €125,-


Inhoud van de lessen zijn: basistechnieken, stilleven, nat in nat werken, compositie, perspectief en het snijden van een passe partout en inlijsten van de aquarel.

 

Zielsgelukkig

Germa en Loeloe organiseren van 28 juli t/m 3 augustus weer een heerlijke week vol voeding voor de ziel in Noord Frankrijk. In deze week richten we ons op wat onze ziel gelukkig maakt. Wie ben ik in essentie en hoe breng ik dat in mijn dagelijks leven tot uitdrukking.

 

Door los te laten wat je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau niet meer dient, kan je meer je zielepad lopen. Leef je je essentie vanuit je hart.

 

Tijdens deze week werken we met de vier elementen, water, aarde, lucht en vuur. Elk element heeft zijn sterke kanten en zijn uitdagingen. Door middel van verschillende soorten opstellingen, (sjamanistische) rituelen, geleide meditaties en Qigong, onderzoeken we wat je los kan laten en waar je kracht zit.

 

Door het maken van krachtvoorwerpen, intuïtief tekenen en een moodboard laten we de creatieve bron (weer) heerlijk stromen.

 

Het lichaam wordt ook in de watten gelegd met allerlei verwennerijen. Denk daarbij aan diep reinigende lever- en leempakkingen en voetenbaden.

 

Er wordt die week heerlijk (vegetarisch) voor ons gekookt.

 

De plek waar we verblijven leent zich er uitstekend voor om je weer helemaal op te laden, waardoor je met meer lichtheid, vertrouwen en vanuit harmonie je essentie kan leven.

 

Verbondenheid, creativiteit, humor en ontspanning zijn de pijlers van deze week.

 

Als je meer wilt weten over de locatie waar we verblijven kijk dan op de site www.buirefontaine.nl

 

Wanneer: zondag 28 juli aankomst, vertrek zaterdag 3 augustus 2019 
Bijdrage:€ 675, incl. vol pension en materialen €625, vroegboekkorting als je je voor 1 december opgeeft

I.v.m. het reserveren van de locatie graag voor 15 maart aanmelden

 

Opgave: via particolare@live.nl of 06-12067679