Agenda

Kinderfeestjes


Feestjes op aanvraag en in overleg. Er is ruimte voor 6 kinderen en de kosten zijn, afhankelijk van het thema, vanaf 12,50 tot 14,50 euro per kind. Vul het contactformulier in dan kunnen we samen bekijken wat een leuk programma is!

 

Kruidenworkshops 

 

Heb je belangstelling voor het maken van kruiden middelen, zoals een verkoudheidstinctuur, goudsbloemzalf en een verfrissende spray?

 

Op 3 verschillende dagen gaan we daarmee aan de slag. Je leert verschillende kruiden herkennen en wat de werking daar van is. We verwerken deze tot een middel dat puur is, zonder onnodige toevoegingen.

 

Mijn ervaring met de werking van kruiden is zeer positief en ik vind het fijn om mijn enthousiasme daarover over te dragen.

 

In verband met de verwerkingstijd van de preparaten zijn deze ochtenden niet afzonderlijk te volgen.

 

Data        donderdag 12 mei, 23 juni en 8 september 2022

Tijd          9.30 - 12.00 uur

Plaats      Vriezeweg 8, Peize
Opgave   telefonisch: 06-30146891 of per mail: germaandriol@hotmail.com

 

Reinigingsdag

 

Op vrijdag 24 juni kun je deelnemen aan een dag die in het teken staat van reiniging.

 

Reinigen kan op verschillende niveaus, deze dag zal het accent liggen op fysieke reiniging. Met het lichaam als ingang worden ook andere lagen beïnvloed, zoals de gevoelslaag. Met een eenvoudig te leren Qigong oefening zullen we dit proces ondersteunen. Mooi meegenomen toch?

 

Op een prachtige locatie krijg je 's ochtends meer te weten over de verschillende toepassingen van zout en wat de effecten daarvan zijn op je lichaam. We gaan zowel theoretisch als praktisch aan de slag.

Na een zeer smakelijke en gezonde lunch nemen we 's middags een leverpakking. Onze lever is altijd hard aan het werk om allerlei belastende zaken uit ons systeem te halen. Een mooie kans om die deze dag extra aandacht te geven en eens heerlijk te verwennen!

 

In deze reiniging workshop leer je simpele oefeningen en tips om deze thuis toe te passen.

 

Je bent van harte uitgenodigd om in een klein groepje te werken aan iets wat onze aandacht en zorg verdient!!!

 

Wanneer:   Vrijdag 24 juni

Tijd:             10.00 - 17.00 uur

Waar:          Vriezerweg 8 Peize

Bijdrage:     70 euro (inclusief lunch)

 

Opgave:      telefonisch: 06-30146891 of per mail: germaandriol@hotmail.com

 

VrouwenVeld

10, 11 en 12 juni is er weer een Vrouwenveld, dit jaar met de titel 'Natuurlijk vrouw zijn'. De Uelenspieghel in Uffelte is het perfecte decor voor dit weekend!

 

Net als vorig jaar een kleinschalig gebeuren waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan.

Een weekend met een veld vol vrouwen met prachtige inspirerende workshops.

We gaan dansen, zingen, de natuur in, onze creativiteit laten stromen en op de avonden is er een gezamenlijk feestprogramma.

 

Een greep uit de workshops die aangeboden worden:

 

Sandra Wierenga- Joosten gaat met ons dansen en ons uitnodigen om ons weer te verbinden met onze authentieke vrouwelijke kracht. 
Chandana nodigt ons in haar workshop 'De Godin in elke vrouw' uit om onze innerlijke godin van glorend lichtje aan te wakkeren tot blazen vuur. 

Saskia Nieboer neemt ons mee de natuur in waar ze ons leert over de heilzame werking van kruiden en wat je hier allemaal mee kunt doen. 

Aleida Louter geeft een stiltewandeling met paarden. Paarden hebben van nature een groot 'hartsenergieveld' waardoor we makkelijk in contact komen met ons eigen hart. 

Renata Boksic gaat creatieve workshops geven. Met natuurlijke inkt onze innerlijke creativiteit laten stromen en je verlangens manifesteren en intuïtief creëren met klei.

Jolande van Luijk gaat een viltworkshop geven waar we een bijzonder persoonlijk tasje van prachtige natuurlijke materialen kunnen maken (we vragen hiervoor een materiaalbijdragen van €10,-).

Mischa Coole neemt ons mee de natuur in en zal je dar magische dingen laten ervaren.

Fleur Veldhuis laat ons met klank en geluid expressie geven aan wat zich diep in ons wil laten horen. 

 

En we zijn nog bezig om een paar andere mooie workshops te realiseren.

 

Vrijdag- en zaterdagavond is er een gezamenlijk feestprogramma waarover later meer!

 

We starten vrijdag aan het eind van de middag en eindigen zondag om 17.00 uur. 

 

Op locatie zijn verschillende kamers beschikbaar, tevens is er een camping waar je met een tent of camper kunt staan.

De tickets voor dit weekend zijn €235,- als je komt kamperen en €275,- voor een tweepersoonskamer. Er zijn (beperkt) eenpersoonskamers voor €295,- beschikbaar.

 

De ticketprijs is inclusief verblijf, koffie & thee, lekkers en uiteraard het volgen van de workshops.

Om jezelf ultiem te verwennen is er een geweldige catering van Kennia! Voor het hele weekend is dat €65,- Hiervoor krijg je heerlijke, zeer verrassende veganistische maaltijden. www.kennia.nl

 

Voor tickets kun je mailen naar particolare@live.nl of bellen 06-12067679. Bestel ze snel want vol is vol. Je plek is na betaling verzekerd.

Kijk hier voor meer informatie over de workshopgevers.